Összefoglaló U14 II-es csapatunk eddigi mérkőzéseiről


1.      forduló: Budakeszi LA – Halásztelek FC II. 8 – 1 (3-1)

Első mérkőzés a bajnokságban! Nagyon vártuk mindannyian, de sajnos itt szembesültünk először azzal , hogy 10-11 éves srácoknak, még többet kell dolgozni azért, hogy 12-13 éves fiúkat megszorongassuk vagy legyőzzük Őket! A játék időnként biztató volt, de mint az eredmény is mutatja 2X40 percben nem elég néhány perióduson át jól játszani, itt végig koncentráltnak és fegyelmezettnek, kell lennünk!

Jók: -

2.      forduló: Halásztelek FC II. – Nagytétény SE 1 – 2 (0-1)

Első hazai mérkőzés! Gól az 1. percben és gól az utolsó percben! Mintha már írtam volna,hogy itt 2X40 percig kell koncentrálni, az elsőtől az utolsóig! Emberelőnyben is voltunk a második félidőben de sajnos ezt nem tudtuk kihasználni. A játék sajnos hagyott maga után kivetni valót!

Jók: Jezsek,Rádi

3.      forduló: Pátyi SE – Halásztelek FC II. 4 – 0 (1-0)

Nagy reményekkel érkeztem, nagy csalódással távoztam! Az eddigi legrosszabb mérkőzésünk volt! Sajnos semmi sem működött! Óriási egyéni hibák védekezésben, majdhogy nem helyzet nélkül lejátszott meccs támadásban! Többet vártam…

Jók: Füle,Nagy

4.      forduló: Halásztelek FC II. – Viadukt SE- Biatorbágy 1 – 5 (0-3)

A bajnokság egyik élcsapatával találkoztunk, ahol számunkra ismerős arcokat fedeztünk fel. A játék már fejlődő tendenciát mutatott, igaz voltak hibák,de a mérkőzés folyamán már lehetett látni tudatos támadás építést, zárt fegyelmezett védekezést! Az ilyen mérkőzésekből csak  tanulni lehet és mi tanultunk is…

Jók: Takács,Kozsán,Incze,Üveges,Sztaskó,Sziklai

5.      forduló: Halásztelek FC II. – Asterix – Érd 0 – 2 (0-2)

A bajnokjelölt látogatott el hozzánk. Sajnos a mérkőzés elején egy szöglet után, egyéni hibából megkaptuk a „szokásos” gólunkat. De ez a gól egyáltalán nem vette el a kedvünket a meccstől, sőt! Zárt, szoros védekezésből próbáltunk minél kevesebb labdaérintésből eljutni az ellenfél kapujáig. Sajnos a góllövő cipőnket otthon hagytuk – ismét- ,de legalább helyzetünk az volt nem kevés! A bajnokság legjobb teljesítményét a mai mérkőzésen mutattuk!Látszik a fejlődés, látszik a munka amit a SRÁCOK nap mint nap végeznek!

Jók: Takács,Pokornyi,Incze,Obornyák,Sziklai,Kozsán,Üveges,Nagykékesi

Folytatása következik, 11.18. 10:00 Diósdon, Fogócska SE-Érd ellen.

 

A mérkőzések jegyzőkönyvét és gólszerzőit illetve a bajnokság tabelláját megtalálják az 'Eredmények' menüpont 'U14 II. csapat eredmények' menü alatt!

Lukács Tamás, utánpótlás edző

Ön itt van: Home Csapatok Felnőtt csapat / cikkek Összefoglaló U14 II-es csapatunk eddigi mérkőzéseiről